4 / 5 ( 11 Omdömen)
Skriv recension

Är en mycket populär aktör på marknaden för konsumentkrediter. De erbjuder lån utan säkerhet på upp till 25 000 kronor med löptider på upp till fem år.

Krav på låntagare

För att kunna låna av Cash2you måste du vara svensk medborgare och minst 20 år gammal. Du måste ha en deklarerad fast inkomst som härrör ur anställning, eget företag, pension eller a-kassa. Cash2you beviljar inte ansökningar från personer med aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden, men betalningsanmärkningar och gamla utmätningsförsök behöver inte innebära avslag.

Villkor och ansökan

Hos Cash2you kan du låna mellan 3 000 och 25 000 kronor. Löptiden kan du bestämma till mellan ett och fem år. Cash2you tillämpar en fast årsränta som för närvarande anges vara 29,17 procent. Inga övriga avgifter tillkommer.

För att ansöka om ett lån av Cash2you besöker du deras hemsida. Med deras lånekalkylator väljer du hur mycket du vill ansöka om att låna, samt vilken löptid du önskar. Du får sedan fylla i ett formulär med dina personuppgifter, samt viss information om dina ekonomiska omständigheter. Baserat på dessa uppgifter samt en kreditupplysning gör sedan Cash2you en kreditprövning av dig och tar ställning till din ansökan. I detta sammanhang bör nämnas att Cash2you anlitar UC för inhämtningen av kreditupplysningar.

Du får i regel besked om din ansökan direkt på skärmen. Om din ansökan blir beviljad kan du direkt signera låneavtalet med hjälp av ditt BankID eller något annat slags e-legitimation. Du kan även välja att sköta ärendet med traditionell postgång, innebärande att Cash2you skickar dig ett fysiskt avtal som du undertecknar och returnerar. Detta tar naturligtvis betydligt längre tid.

När Cash2you mottagit din signatur beordrar de utbetalningen av ditt lånebelopp. Det tar normalt en till två bankdagar innan pengarna finns tillgängliga på ditt angivna konto.

Kundtjänst

Cash2you har mediokra öppettider. Du kan komma i kontakt med dem under vardagar, mellan klockan 09:30 och 16:00. På lördagar, söndagar och helgdagar håller de tyvärr stängt.

Cash2yous hemsida är enkel att använda och har ett rent och snyggt gränssnitt. Kostnader och tillämpliga villkor presenteras tydligt. Som konsument kan du enkelt hitta all relevant information för att ta ställning till ett lån från Cash2you.

Sammanfattning

Cash2you är en mycket populär långivare som erbjuder relativt stor valfrihet vad gäller lånebelopp och löptider. Du kan låna mellan 3 000 och 25 000 kronor av Cash2you, och får själv välja en löptid mellan ett och fem år. Cash2you tillämpar en fast årsränta på 29,7 procent. Detta leder till tämligen höga kostnader om din löptid är längre än ett år. Dock debiteras inga övriga fasta kostnader. För sina kreditupplysningar anlitar Cash2you UC. Du som har betalningsanmärkningar kan få din ansökan godkänd av Cash2you.

Sök här
Reklam länk

Kontakt